Retalls de vida (fragmento) - en catalán-Magda Lladó Fuster

Retalls de vida (fragmento) - en catalán-

"De sobte vas tenir pressa. No amor, no, calma calma... Posem-nos de cap per avall i enterrem els nostres rostres en la picant i dolça menta en el poliol; ens omplim les mans de marduix, de lavanda..., escampem fulles de marialluïsa, de romaní i d'alfàbrega sobre la capa de l'àvia i ens impregnarem amb les seves aromes en aixafar-les; masteguem el perfumat tresor de totes les herbes i els nostres càlids petons seran únics.

Les teves mans, la teva boca, la teva llengua... tenen pressa. Jo t'espero, t'anhelo, t'estimo. Les sensacions s'intensifiquen, s'exacerben. Les nostres mans, les nostres boques es multipliquen, els nostres cossos són un nus. El nus meravellós de la vida. Una explosió de sensacions ens satura. L'ofrena sublim del teu espasme completa la intensa vibració del meu total lliurament.

Calma, repòs, suavitat, tendresa, carícies tranquil•les i afectuoses; un dit que acaricia les parpelles, la seva mà que va passant delicadament pel meu pit, la meva llengua que es fa que que es llisca des del lòbul de la teva orella fins al naixement del coll, tot són moviments lleus, retardats... fins i tot que el 'vell tanca-ulls " dels contes de la nostra infantesa, ens llança lentament sorra sobre les parpelles i ens endormisquem en la beatitud de la placidesa de la nostra carn tranquil•la i satisfeta.

Ens despertem amb el temps just per tornar a casa abans que arribin els que tornen de la Festa Major. La nostra festa havia estat molt més bella i el seu exquisit sabor encara ens tenia saturats d'emocions, com si estiguéssim flotant en un núvol suau i invisible. El record del nostre paradís particular duraria tota la vida. "El Poder de la Palabra
epdlp.com